Det sidste reflekterende blogindlæg i engelsk

Hej igen!

Så nåede vi enden på første omgang af engelsknetværket.

Selvom vi bruget meget tid første gang vi mødtes, på at få afklaret, hvilke forventninger vi alle havde til netværket, var deltagelsen stødt faldende alle fire gange. Det er trist at der ikke blev bakket mere op omkring dette tiltag.

Jeg kunne godt tænke mig at der blev gjort mere ud af forventninger til mødedeltagerne til et sådan netværk. Mange af deltagerne ville hellere bruge tiden på at arbejde med værktøjerne fra skoletube og kun få havde så meget erfaring med arbejdet med IT i undervisningen at de kunne medbringe elevprodukter til møderne. Selvom deltagerne var med til at bestemme indholdet allerede føreste gang vi mødtes, tror jeg der var der en del der følte det var spild af deres tid fordi deres forventninger var anderledes end resten af holdet.

De tre deltagere der var der alle fire gange var meget begejstrede overfor projektet og synes de havde fået noget med derfra. Som tovholder må jeg sige at det var trist at opleve, hvordan mødedeltagelsen faldt fra gang til gang. Skulle jeg have gjort noget anderledes? Skulle rammerne have været tydeligere? eller skulle vi have delt engelsk gruppen op i øvede og begyndere?

Jeg tror der er mange bud på hvorfor så mange hoppede fra undervejs, men ved ikke helt hvad skulle have været anderledes.

Jeg vil takke af for denne gang. Det kan være vi ses igen til runde to.

Mvh

Ebbe

Skriv et svar