Engelsk netværksmøde den 29/10 2012

30/10 2012

Tak for et godt møde i går. Vi startede mødet med at snakke digitale læremidler ud fra denne side: http://materialeplatform.emu.dk/materialer/find/uvmat/?k=FSK-FM-2

Skolerne står overfor indkøb af digitale læremidler og derfor brugte vi en halvtime på at snakke om erfaringer med disse. Fremmødet var ikke så stort, men trods det fik vi alligevel kigget på nogle film som Emils 7. klasse havde lavet.
Vi drøftede det faglige i filmene som jo var vores fokuspunkt til mødet.

Der var en del frustrationer over maskiner og net, men også over udskiftningen af værktøjer på skoletube. Efter pausen gik vi i grupper, hvor der blev arbejdet med emner og værktøjer i skoletube.

Jeg prøvede at hjælpe med idéer til medieproduktion for indskolingen 0., 1. og 2. klasse da der på en af skolerne i kommunen kører en forsøgsordning med engelsk helt ned i de første klasser. Idéer modtages gerne.

Udskolingsgruppen gik i gang med et tema om Konfirmation og ville gerne have hjælp med værktøjer der kunne understøtte deres ønsker i forbindelse med temaet. Jeg kigger på det til næste gang. Man havde oplevet problemer med det nye lydstudie på skoletube “Soundation” og jeg lovede at kigge på det.
Jeg kigger på de nye værktøjer i skoletube til næste møde.

Dagsorden til næste møde:

1. Vi kigger på elevproduktioner, som I medbringer, og herefter drøfter vi fagligheden i produkterne.
2. Vi arbejder videre i grupperne og jeg prøver at hjælpe og vejlede.
3. Evt. Mvh Ebbe

En tanke om "Engelsk netværksmøde den 29/10 2012"

Skriv et svar