1. Netværksmøde i samfundsfag

Første netværksmøde er overstået i samfundsfag. Der var fire afbud, så de to fremmødte og jeg fik vendt tanker om faget samt brugen af IT i undervisningen. Der var stor forskel i opfattelsen af hvad formålet med implementering af IT i faget Samfundsfag og projektets indhold er, hvilket førte til en diskussion om IT’ens relevans og mangel på IT – resurser.

Til næste møde skal vi kigge fremad og se på egen praksis. Udgangspunktet skal være egen årsplan og faghæfet for samfundsfag. Vi skal se på, hvor vi har brugt IT og dernæst kigge på, hvordan netværksdeltagerne kan bruge skoletube til at understøtte et emne fra årsplanen. Der skal medbringes et eksempel på brug af IT i samfundsfagsundervisningen – gerne elevproduceret.

I skal bare bruge bloggen til at skrive ideer, spørgsmål mm.

For eventuelle spørgsmål kan jeg kontaktes på fællesnettet eller mads.ravn5@skolekom.dk

Næste møde på Søndervangskolen er den 29/10

Skriv et svar