Faglighed og IT« | »

Samfundsfag – netværksmøde

Jeg hedder Mads Ravn og underviser på Søndervangskolen i Hammel. Jeg er udannet fra Silkeborg Seminarium i ’04. Jeg underviser i fagene idræt, matematik, dansk, samfundsfag (medborgerskab), samt biologi. Jeg har arbejdet på skolen i 8 år og heraf 4 år i samfundsfag.
Gennem de fire år har vi brugt It til at støtte bogsystemernes kilder. It er blevet en større del af undervisningen og eleverne inddrager den mere og mere til at understøtte egen praksis.
Det giver anledning til at diskutere, i hvilket omfang vi kan og skal inddrage It i samfundsfagsundervisningen. Jeg ser frem til, at vi gennem møderne kan diskutere og vende jeres og min praksiserfaring i forhold til faghæftet. At vi kan se på undervisningsforslag der kan understøtte elevernes faglige kompetencer. Efterfølgende kan disse afprøves i praksis og senere vendes i netværksgruppen.

Målsætning for netværket:

Se på Skoletube og IWB i forhold til vores praksis. Hvad kan vi anvende?
Hvordan kan vi styrke faglighed gennem anvendelse af multimodal kommunikation?
Nye faglige mål i netværket vedr. brugen af it i samfundsfag.
Vidensdeling i netværksgruppen.

Jeg ser frem til at mødes med jer og håber vi i fællesskab kan få en god og saglig debat om IWB i samfundsfagsundervisningen og arbejde med et værktøj som Skoletube.

Relevante links

Faghæfte 5 – faghæfte samfundsfag

Faghæfte 48 – faghæfte for IT

Prezi – dagsorden for mødet den 3. september

Med venlig hilsen
Mads Ravn – tovholder.

Posted by on 20. august 2012.

Categories: Samfundsfag

0 Responses

You must be logged in to post a comment.

« | »
Seneste indlæg


Sider